Poux

Poux

Descriere joc: Scopul jocului este de a elimina cristale de acelasi fel ce apar pe ecran. Trebuie sa fie cel putin doua cristale intr-un grup pentru a putea fi eliminate. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Poux.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Poux online au fost adaugate pe data de 13 Iunie 2010 si au fost jucate de 1959 ori. Dimensiunea jocului Poux este de 74.60 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Poux.

Jocuri Poux favorite Imi plac jocuri Poux

 

jocuri online Poux

 

Jocurile Poux

Spune-ti parerea despre Jocurile Poux. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Poux online

jocurile cu Poux online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Poux de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Poux

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Poux? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola