Potrivire carti de fructe

Jocuri online »

Potrivire carti de fructe

Potrivire carti de fructe

Descriere joc: Daca ai abilitati bune de potrivire acest joc chiar o sa-ti placa. Ideea jocului este de a potrivi cate doua carti cu acelasi model de fructe pentru ca acestea sa poate fi eliminate de pe ecran. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu carti Potrivire carti de fructe.

Controlul jocului: Folosesti mouse-ul prin selectarea a doua carti asemanatoare.

Categorii de jocuri:

Potrivire carti de fructe online au fost adaugate pe data de 12 Martie 2014 si au fost jucate de 2703 ori. Dimensiunea jocului Potrivire carti de fructe este de 172.73 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Potrivire carti de fructe.

Jocuri Potrivire carti de fructe favorite Imi plac jocuri Potrivire carti de fructe

 

jocuri online Potrivire carti de fructe

 

Jocurile Potrivire carti de fructe

Spune-ti parerea despre Jocurile Potrivire carti de fructe. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Potrivire carti de fructe online

jocurile cu Potrivire carti de fructe online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Potrivire carti de fructe de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Potrivire carti de fructe

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Potrivire carti de fructe? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola