Plumber

Jocuri online »

Plumber

Plumber

Descriere joc: Trebue sa rotesti tevile necesare in asa fel incat sa se formeze o conducta, de la robinet pana la iesire. Dupa ce ai terminat conducta de construit, vei roti robinetul pentru a curge apa prin instalatie. Daca totul decurge bine vei trece la un nivel superior. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Plumber.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Plumber online au fost adaugate pe data de 15 Mai 2012 si au fost jucate de 2499 ori. Dimensiunea jocului Plumber este de 454.77 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Plumber.

Jocuri Plumber favorite Imi plac jocuri Plumber

 

jocuri online Plumber

 

Jocurile Plumber

Spune-ti parerea despre Jocurile Plumber. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Plumber online

jocurile cu Plumber online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Plumber de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Plumber

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Plumber? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola