Ploop

Jocuri online »

Ploop

Ploop

Descriere joc: Vei avea sarcina de a-l ajuta pe Plop sa colecteze bonusurile din labirint si sa evite obstacolele acolo unde este cazul. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu puzzle Ploop.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Ploop online au fost adaugate pe data de 5 August 2008 si au fost jucate de 1670 ori. Dimensiunea jocului Ploop este de 671.68 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Ploop.

Jocuri Ploop favorite Imi plac jocuri Ploop

 

jocuri online Ploop

 

Jocurile Ploop

Spune-ti parerea despre Jocurile Ploop. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Ploop online

jocurile cu Ploop online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Ploop de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Ploop

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Ploop? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola