Planet Genesis

Jocuri online »

Planet Genesis

Planet Genesis

Descriere joc: Vei pilota un supersonic si vei distruge orice ti se pare amenintator pentru planeta. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri clasice Planet Genesis.

Controlul jocului: Se piloteaza folosind mouse-ul, iar cu tasta Space se trage.

Categorii de jocuri:

Planet Genesis online au fost adaugate pe data de 6 Iunie 2011 si au fost jucate de 1386 ori. Dimensiunea jocului Planet Genesis este de 608.45 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Planet Genesis.

Jocuri Planet Genesis favorite Imi plac jocuri Planet Genesis

 

jocuri online Planet Genesis

 

Jocurile Planet Genesis

Spune-ti parerea despre Jocurile Planet Genesis. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Planet Genesis online

jocurile cu Planet Genesis online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Planet Genesis de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Planet Genesis

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Planet Genesis? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola