Pinball Smash Up

Jocuri online »

Pinball Smash Up

Pinball Smash Up

Descriere joc: Scopul jocului este de elimina blocurile de pe ecran cu ajutorul bilei. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu bile Pinball Smash Up.

Controlul jocului: Mouse - controlul bilei, S - sunet, P - pauza

Categorii de jocuri:

Pinball Smash Up online au fost adaugate pe data de 5 Iunie 2011 si au fost jucate de 1125 ori. Dimensiunea jocului Pinball Smash Up este de 335.32 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Pinball Smash Up.

Jocuri Pinball Smash Up favorite Imi plac jocuri Pinball Smash Up

 

jocuri online Pinball Smash Up

 

Jocurile Pinball Smash Up

Spune-ti parerea despre Jocurile Pinball Smash Up. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Pinball Smash Up online

jocurile cu Pinball Smash Up online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Pinball Smash Up de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Pinball Smash Up

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Pinball Smash Up? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola