Pig on the Rocket

Jocuri online »

Pig on the Rocket

Pig on the Rocket

Descriere joc: In acest joc vei ghida racheta cu porcusorul in asa fel incat acesta sa adune fructele si carburantul ce apar pe ecran pentru a strange cat mai multe puncte. Trebuie sa ai grija sa te feresti de pasarea care zboara mereu pe langa tine, numita Flappy. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu zboruri Pig on the Rocket.

Controlul jocului: Se joaca doar cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Pig on the Rocket online au fost adaugate pe data de 21 Februarie 2009 si au fost jucate de 3550 ori. Dimensiunea jocului Pig on the Rocket este de 1.52 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Pig on the Rocket.

Jocuri Pig on the Rocket favorite Imi plac jocuri Pig on the Rocket

 

jocuri online Pig on the Rocket

 

Jocurile Pig on the Rocket

Spune-ti parerea despre Jocurile Pig on the Rocket. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Pig on the Rocket online

jocurile cu Pig on the Rocket online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Pig on the Rocket de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Pig on the Rocket

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Pig on the Rocket? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola