Parking Zone

Jocuri online »

Parking Zone

Parking Zone

Descriere joc: Scopul jocului este de a pune fiecare masina in locul careia ii corespunde culoarea. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu masini Parking Zone.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Parking Zone online au fost adaugate pe data de 10 Februarie 2012 si au fost jucate de 1460 ori. Dimensiunea jocului Parking Zone este de 74.93 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Parking Zone.

Jocuri Parking Zone favorite Imi plac jocuri Parking Zone

 

jocuri online Parking Zone

 

Jocurile Parking Zone

Spune-ti parerea despre Jocurile Parking Zone. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Parking Zone online

jocurile cu Parking Zone online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Parking Zone de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Parking Zone

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Parking Zone? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola