Painter Madness

Jocuri online »

Painter Madness

Painter Madness

Descriere joc: Ia-ti o galeata de vopsea de la zugrav si trece-o prin toate etajele cladirii. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu platforme Painter Madness.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Painter Madness online au fost adaugate pe data de 22 Martie 2013 si au fost jucate de 1183 ori. Dimensiunea jocului Painter Madness este de 376.29 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Painter Madness.

Jocuri Painter Madness favorite Imi plac jocuri Painter Madness

 

jocuri online Painter Madness

 

Jocurile Painter Madness

Spune-ti parerea despre Jocurile Painter Madness. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Painter Madness online

jocurile cu Painter Madness online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Painter Madness de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Painter Madness

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Painter Madness? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola