Pacs Jungle Trip

Jocuri online »

Pacs Jungle Trip

Pacs Jungle Trip

Descriere joc: Este o clona dupa Pacman in care trebuie sa scapi de stafii si sa mananci aproape toate punctele. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu obstacole Pacs Jungle Trip.

Controlul jocului: Se folosesc doar tastele sageti pentru deplasarea lui Pacman.

Categorii de jocuri:

Pacs Jungle Trip online au fost adaugate pe data de 16 Decembrie 2011 si au fost jucate de 1499 ori. Dimensiunea jocului Pacs Jungle Trip este de 2.89 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Pacs Jungle Trip.

Jocuri Pacs Jungle Trip favorite Imi plac jocuri Pacs Jungle Trip

 

jocuri online Pacs Jungle Trip

 

Jocurile Pacs Jungle Trip

Spune-ti parerea despre Jocurile Pacs Jungle Trip. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Pacs Jungle Trip online

jocurile cu Pacs Jungle Trip online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Pacs Jungle Trip de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Pacs Jungle Trip

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Pacs Jungle Trip? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola