Overrun 2

Jocuri online »

Overrun 2

Overrun 2

Descriere joc: Roteste turela si trage in robotii invadatori, creaturile si oamenii care se indreapta spre tine. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Overrun 2.

Controlul jocului: Folosesti tastele sageti pentru rotirea turelei si mouse-ul pentru trageri. Tastele INS si END pentru bombe.

Categorii de jocuri:

Overrun 2 online au fost adaugate pe data de 3 Septembrie 2012 si au fost jucate de 1631 ori. Dimensiunea jocului Overrun 2 este de 4.90 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Overrun 2.

Jocuri Overrun 2 favorite Imi plac jocuri Overrun 2

 

jocuri online Overrun 2

 

Jocurile Overrun 2

Spune-ti parerea despre Jocurile Overrun 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Overrun 2 online

jocurile cu Overrun 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Overrun 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Overrun 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Overrun 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola