Nitro Trabi

Jocuri online »

Nitro Trabi

Nitro Trabi

Descriere joc: Faci o cursa in jurul Casei Poporului cu trabatentul, iar obiectivul tau este de a merge pe drumul indicat de sageti si de a scoate un timp cat mai scurt. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Nitro Trabi.

Controlul jocului: Tastele sageti pentru controlul trabantului, CTRL pentru nitro, SHIFT - frana de mana.

Categorii de jocuri:

Nitro Trabi online au fost adaugate pe data de 1 Martie 2012 si au fost jucate de 1786 ori. Dimensiunea jocului Nitro Trabi este de 750.67 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Nitro Trabi.

Jocuri Nitro Trabi favorite Imi plac jocuri Nitro Trabi

 

jocuri online Nitro Trabi

 

Jocurile Nitro Trabi

Spune-ti parerea despre Jocurile Nitro Trabi. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Nitro Trabi online

jocurile cu Nitro Trabi online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Nitro Trabi de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Nitro Trabi

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Nitro Trabi? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola