Ninjakid

Jocuri online »

Ninjakid

Ninjakid

Descriere joc: Sarcina ta in acest joc este sa te aperi de acei mici ninja care vin spre tine. Singurul mod de a te apara este sa arunci cu stele ninja pentru ai elimina. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Ninjakid.

Controlul jocului: Pentru deplasare stanga si dreapra se folosesc tastele sageti, iar pentru aruncarea stelelor ninja se foloseste tasta SPACE.

Categorii de jocuri:

Ninjakid online au fost adaugate pe data de 19 August 2012 si au fost jucate de 1624 ori. Dimensiunea jocului Ninjakid este de 299.95 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Ninjakid.

Jocuri Ninjakid favorite Imi plac jocuri Ninjakid

 

jocuri online Ninjakid

 

Jocurile Ninjakid

Spune-ti parerea despre Jocurile Ninjakid. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Ninjakid online

jocurile cu Ninjakid online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Ninjakid de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Ninjakid

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Ninjakid? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola