Ninja Showdown

Jocuri online »

Ninja Showdown

Ninja Showdown

Descriere joc: Vei intra intr-o lupta cu batai intre ninja in care vei folosi sabia si picioarele pana ce adversarul tau va fi la pamant. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Ninja Showdown.

Controlul jocului: Folosesti tasta A pentru loviri cu piciorul, tasta D pentru sabie, SPACE pentru atac special.

Categorii de jocuri:

Ninja Showdown online au fost adaugate pe data de 6 Ianuarie 2011 si au fost jucate de 7896 ori. Dimensiunea jocului Ninja Showdown este de 1.96 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Ninja Showdown.

Jocuri Ninja Showdown favorite Imi plac jocuri Ninja Showdown

 

jocuri online Ninja Showdown

 

Jocurile Ninja Showdown

Spune-ti parerea despre Jocurile Ninja Showdown. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Ninja Showdown online

jocurile cu Ninja Showdown online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Ninja Showdown de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Ninja Showdown

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Ninja Showdown? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola