Multiplayer Chinese Checkers

Jocuri online »

Multiplayer Chinese Checkers

Multiplayer Chinese Checkers

Descriere joc: Ideea jocului Checker-ului chinezesc este de a bate adversarul prin eliminarea a cât mai multe piese posibile de pe tabla. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Multiplayer Chinese Checkers.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul pentru mutarea pieselor.

Categorii de jocuri:

Multiplayer Chinese Checkers online au fost adaugate pe data de 25 Mai 2012 si au fost jucate de 1272 ori. Dimensiunea jocului Multiplayer Chinese Checkers este de 215.17 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Multiplayer Chinese Checkers.

Jocuri Multiplayer Chinese Checkers favorite Imi plac jocuri Multiplayer Chinese Checkers

 

jocuri online Multiplayer Chinese Checkers

 

Jocurile Multiplayer Chinese Checkers

Spune-ti parerea despre Jocurile Multiplayer Chinese Checkers. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Multiplayer Chinese Checkers online

jocurile cu Multiplayer Chinese Checkers online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Multiplayer Chinese Checkers de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Multiplayer Chinese Checkers

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Multiplayer Chinese Checkers? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola