Monkeys 2

Jocuri online »

Monkeys 2

Monkeys 2

Descriere joc: Scopul jocului este de a incerca sa echilibrezi maimutelele asezandu-le una peste alta. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri amuzante Monkeys 2.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul pentru spargerea balonului.

Categorii de jocuri:

Monkeys 2 online au fost adaugate pe data de 8 Mai 2010 si au fost jucate de 1121 ori. Dimensiunea jocului Monkeys 2 este de 408.18 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Monkeys 2.

Jocuri Monkeys 2 favorite Imi plac jocuri Monkeys 2

 

jocuri online Monkeys 2

 

Jocurile Monkeys 2

Spune-ti parerea despre Jocurile Monkeys 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Monkeys 2 online

jocurile cu Monkeys 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Monkeys 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Monkeys 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Monkeys 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola