Monkey Mayhem

Jocuri online »

Monkey Mayhem

Monkey Mayhem

Descriere joc: Maimuță ti-a furat telescopul sau alte obiecte pe care vrei sa ti le recuperezi. Tinteste cu prastia in mana maimutei pentru a-ti lua obiectele inapoi. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu animale Monkey Mayhem.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti pentru stabilirea vitezei sau a unghiului si bara Space pentru aruncarea cu prastia.

Categorii de jocuri:

Monkey Mayhem online au fost adaugate pe data de 28 Februarie 2013 si au fost jucate de 1168 ori. Dimensiunea jocului Monkey Mayhem este de 418.13 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Monkey Mayhem.

Jocuri Monkey Mayhem favorite Imi plac jocuri Monkey Mayhem

 

jocuri online Monkey Mayhem

 

Jocurile Monkey Mayhem

Spune-ti parerea despre Jocurile Monkey Mayhem. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Monkey Mayhem online

jocurile cu Monkey Mayhem online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Monkey Mayhem de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Monkey Mayhem

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Monkey Mayhem? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola