Monkey Cliff Diving

Jocuri online »

Monkey Cliff Diving

Monkey Cliff Diving

Descriere joc: Scopul jocului este de a ajuta maimutele sa sara in asa fel incat acestea sa prinda valul. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sarituri Monkey Cliff Diving.

Controlul jocului: Folosesti mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Monkey Cliff Diving online au fost adaugate pe data de 9 Iulie 2008 si au fost jucate de 1131 ori. Dimensiunea jocului Monkey Cliff Diving este de 250.00 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Monkey Cliff Diving.

Jocuri Monkey Cliff Diving favorite Imi plac jocuri Monkey Cliff Diving

 

jocuri online Monkey Cliff Diving

 

Jocurile Monkey Cliff Diving

Spune-ti parerea despre Jocurile Monkey Cliff Diving. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Monkey Cliff Diving online

jocurile cu Monkey Cliff Diving online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Monkey Cliff Diving de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Monkey Cliff Diving

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Monkey Cliff Diving? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola