Mission R4 June

Jocuri online »

Mission R4 June

Mission R4 June

Descriere joc: Un grup de teroristi periculosi pentru populatie ti-au invadat strada, iar misiunea ta este sa-i elimini inainte de a rani vreun civil. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Mission R4 June.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul pentru trageri si bara Space pentru reincarcarea armei.

Categorii de jocuri:

Mission R4 June online au fost adaugate pe data de 19 August 2012 si au fost jucate de 1362 ori. Dimensiunea jocului Mission R4 June este de 1.61 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Mission R4 June.

Jocuri Mission R4 June favorite Imi plac jocuri Mission R4 June

 

jocuri online Mission R4 June

 

Jocurile Mission R4 June

Spune-ti parerea despre Jocurile Mission R4 June. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Mission R4 June online

jocurile cu Mission R4 June online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Mission R4 June de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Mission R4 June

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Mission R4 June? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola