Mini Putt Golf

Jocuri online »

Mini Putt Golf

Mini Putt Golf

Descriere joc: Foloseste crosa pentru a baga mingea in gaura din fiecare nivel. Persoana care are cel mai putine lovituri va castiga jocul. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sport Mini Putt Golf.

Controlul jocului: In acest joc de golf folosesti doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Mini Putt Golf online au fost adaugate pe data de 8 Mai 2013 si au fost jucate de 1454 ori. Dimensiunea jocului Mini Putt Golf este de 154.38 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Mini Putt Golf.

Jocuri Mini Putt Golf favorite Imi plac jocuri Mini Putt Golf

 

jocuri online Mini Putt Golf

 

Jocurile Mini Putt Golf

Spune-ti parerea despre Jocurile Mini Putt Golf. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Mini Putt Golf online

jocurile cu Mini Putt Golf online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Mini Putt Golf de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Mini Putt Golf

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Mini Putt Golf? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola