Mini Putt 3

Jocuri online »

Mini Putt 3

Mini Putt 3

Descriere joc: Scopul jocului este sa bagi bila in gaura prin cat mai putine lovituri. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sport Mini Putt 3.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul pentru lovirea mingii.

Categorii de jocuri:

Mini Putt 3 online au fost adaugate pe data de 25 Februarie 2013 si au fost jucate de 1413 ori. Dimensiunea jocului Mini Putt 3 este de 77.23 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Mini Putt 3.

Jocuri Mini Putt 3 favorite Imi plac jocuri Mini Putt 3

 

jocuri online Mini Putt 3

 

Jocurile Mini Putt 3

Spune-ti parerea despre Jocurile Mini Putt 3. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Mini Putt 3 online

jocurile cu Mini Putt 3 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Mini Putt 3 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Mini Putt 3

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Mini Putt 3? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola