Milo si Gallan

Jocuri online »

Milo si Gallan

Milo si Gallan

Descriere joc: Ajuta-i pe Milo si pe Galan in aventura lor. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sarituri Milo si Gallan.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti si bara Space pentru lupte.

Categorii de jocuri:

Milo si Gallan online au fost adaugate pe data de 15 Ianuarie 2011 si au fost jucate de 1207 ori. Dimensiunea jocului Milo si Gallan este de 2.85 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Milo si Gallan.

Jocuri Milo si Gallan favorite Imi plac jocuri Milo si Gallan

 

jocuri online Milo si Gallan

 

Jocurile Milo si Gallan

Spune-ti parerea despre Jocurile Milo si Gallan. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Milo si Gallan online

jocurile cu Milo si Gallan online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Milo si Gallan de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Milo si Gallan

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Milo si Gallan? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola