Micro Racers

Jocuri online »

Micro Racers

Micro Racers

Descriere joc: Vei conduce ATV-ul intr-o cursa oficiala unde vei face tot posibilul sa iei marele premiu. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Micro Racers.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti pentru controlul ATV-ului.

Categorii de jocuri:

Micro Racers online au fost adaugate pe data de 1 Martie 2012 si au fost jucate de 1413 ori. Dimensiunea jocului Micro Racers este de 2.26 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Micro Racers.

Jocuri Micro Racers favorite Imi plac jocuri Micro Racers

 

jocuri online Micro Racers

 

Jocurile Micro Racers

Spune-ti parerea despre Jocurile Micro Racers. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Micro Racers online

jocurile cu Micro Racers online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Micro Racers de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Micro Racers

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Micro Racers? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola