Mex

Mex

Descriere joc: Scopul tau este de a pozitiona soldatii tai pe campul de lupta si sa atace trupele inamice folosind arme diferite. Fiecare soldat are abilitati diferite, putere si arme. Le vei folosi strategic pentru a castiga batalia. Diferitele optiuni sunt afisate pe razboinicul activ, faceti clic stanga pe ele pentru a efectua operatiunea dorita. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Mex.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Mex online au fost adaugate pe data de 13 Martie 2011 si au fost jucate de 1836 ori. Dimensiunea jocului Mex este de 2.84 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Mex.

Jocuri Mex favorite Imi plac jocuri Mex

 

jocuri online Mex

 

Jocurile Mex

Spune-ti parerea despre Jocurile Mex. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Mex online

jocurile cu Mex online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Mex de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Mex

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Mex? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola