Mega Puzzle

Jocuri online »

Mega Puzzle

Mega Puzzle

Descriere joc: Scopul jocului este de a aranja piesele in asa fel incat sa pui bucatile de poza in ordine. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Mega Puzzle.

Controlul jocului: Folosesti doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Mega Puzzle online au fost adaugate pe data de 1 Aprilie 2011 si au fost jucate de 1215 ori. Dimensiunea jocului Mega Puzzle este de 317.55 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Mega Puzzle.

Jocuri Mega Puzzle favorite Imi plac jocuri Mega Puzzle

 

jocuri online Mega Puzzle

 

Jocurile Mega Puzzle

Spune-ti parerea despre Jocurile Mega Puzzle. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Mega Puzzle online

jocurile cu Mega Puzzle online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Mega Puzzle de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Mega Puzzle

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Mega Puzzle? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola