Maze

Maze

Descriere joc: Scopul tau este sa parcurgi labirintul si sa colectezi bonusurile in cel mult 100 de secunde. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Maze.

Controlul jocului: Mobilitate cu tastele sageti si tasta Enter pentru a incepe jocul.

Categorii de jocuri:

Maze online au fost adaugate pe data de 8 Septembrie 2010 si au fost jucate de 1539 ori. Dimensiunea jocului Maze este de 65.41 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Maze.

Jocuri Maze favorite Imi plac jocuri Maze

 

jocuri online Maze

 

Jocurile Maze

Spune-ti parerea despre Jocurile Maze. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Maze online

jocurile cu Maze online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Maze de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Maze

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Maze? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola