Manic Medic

Jocuri online »

Manic Medic

Manic Medic

Descriere joc: Lucrezi ca membru al echipei de salvare ca paramedic pe unitatea de ambulanta din jurul strazii unde trebuie sa ajuti pacientii cu probleme. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu masini Manic Medic.

Controlul jocului: Se utilizeaza tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Manic Medic online au fost adaugate pe data de 7 Februarie 2012 si au fost jucate de 1948 ori. Dimensiunea jocului Manic Medic este de 238.67 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Manic Medic.

Jocuri Manic Medic favorite Imi plac jocuri Manic Medic

 

jocuri online Manic Medic

 

Jocurile Manic Medic

Spune-ti parerea despre Jocurile Manic Medic. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Manic Medic online

jocurile cu Manic Medic online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Manic Medic de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Manic Medic

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Manic Medic? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola