Mahjong

Jocuri online »

Mahjong

Mahjong

Descriere joc: Scopul acestui joc Mahjong este de a elimina piesele identice din piramida. Pentru a gasi mai usor piesele identice va puteti ghida si dupa numerele inscrise pe piese. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Mahjong.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul pentru selectarea pieselor.

Categorii de jocuri:

Mahjong online au fost adaugate pe data de 26 Aprilie 2012 si au fost jucate de 8871 ori. Dimensiunea jocului Mahjong este de 354.38 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Mahjong.

Jocuri Mahjong favorite Imi plac jocuri Mahjong

 

jocuri online Mahjong

 

Jocurile Mahjong

Spune-ti parerea despre Jocurile Mahjong. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Mahjong online

jocurile cu Mahjong online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Mahjong de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Mahjong

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Mahjong? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola