Mahjong chinezesc

Jocuri online »

Mahjong chinezesc

Mahjong chinezesc

Descriere joc: Scopul acestui joc de mahjong este de a termina jocul cat mai repede posibil dand click pe piesele identice pentru a putea fi eliminate de pe ecran. Doar piesele aflate pe margine pot fi selectate si apoi eliminate. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Mahjong chinezesc.

Controlul jocului: Pentru eliminarea pieselor de mahjong se va folosi doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Mahjong chinezesc online au fost adaugate pe data de 10 Martie 2014 si au fost jucate de 1286 ori. Dimensiunea jocului Mahjong chinezesc este de 370.41 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Mahjong chinezesc.

Jocuri Mahjong chinezesc favorite Imi plac jocuri Mahjong chinezesc

 

jocuri online Mahjong chinezesc

 

Jocurile Mahjong chinezesc

Spune-ti parerea despre Jocurile Mahjong chinezesc. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Mahjong chinezesc online

jocurile cu Mahjong chinezesc online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Mahjong chinezesc de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Mahjong chinezesc

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Mahjong chinezesc? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola