Magic Drop

Jocuri online »

Magic Drop

Magic Drop

Descriere joc: Acest joc pare a fi o clona a jocului tetris, dar in loc sa folosesti blocuri vei folosi ulcele. Scopul tau in acest joc este sa aranjezi ulcelele de aceasi culoare in grupuri de cate 3 pentru a nu-ti se umple magazia. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Magic Drop.

Controlul jocului: Pentru aranjarea ulcelelor vei folosi mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Magic Drop online au fost adaugate pe data de 11 Septembrie 2010 si au fost jucate de 1710 ori. Dimensiunea jocului Magic Drop este de 420.18 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Magic Drop.

Jocuri Magic Drop favorite Imi plac jocuri Magic Drop

 

jocuri online Magic Drop

 

Jocurile Magic Drop

Spune-ti parerea despre Jocurile Magic Drop. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Magic Drop online

jocurile cu Magic Drop online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Magic Drop de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Magic Drop

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Magic Drop? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola