Machine Renegade

Jocuri online »

Machine Renegade

Machine Renegade

Descriere joc: Vei ajuta robotul sa distruga toti intrusii care sunt o amenintare pentru integritatea bazei ce trebuie sa-i asigure protectia. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu impuscaturi Machine Renegade.

Controlul jocului: Pentru armament folosesti mouse-ul, iar pentru deplasarea robotului vei folosi tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Machine Renegade online au fost adaugate pe data de 12 Decembrie 2010 si au fost jucate de 1585 ori. Dimensiunea jocului Machine Renegade este de 1.71 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Machine Renegade.

Jocuri Machine Renegade favorite Imi plac jocuri Machine Renegade

 

jocuri online Machine Renegade

 

Jocurile Machine Renegade

Spune-ti parerea despre Jocurile Machine Renegade. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Machine Renegade online

jocurile cu Machine Renegade online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Machine Renegade de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Machine Renegade

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Machine Renegade? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola