Lupta piromanilor

Jocuri online »

Lupta piromanilor

Lupta piromanilor

Descriere joc: Vei plasa bombele in asa fel incat sa poti distruge zidurile si pentru a ajunge la inamic. Nu uita sa colectezi si bonusurile. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu lupte Lupta piromanilor.

Controlul jocului: Pentru deplasarea piromanilor folosesti tastele sageti, iar pentru plasarea bombelor tasta ;.

Categorii de jocuri:

Lupta piromanilor online au fost adaugate pe data de 5 Aprilie 2014 si au fost jucate de 4812 ori. Dimensiunea jocului Lupta piromanilor este de 141.77 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Lupta piromanilor.

Jocuri Lupta piromanilor favorite Imi plac jocuri Lupta piromanilor

 

jocuri online Lupta piromanilor

 

Jocurile Lupta piromanilor

Spune-ti parerea despre Jocurile Lupta piromanilor. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Lupta piromanilor online

jocurile cu Lupta piromanilor online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Lupta piromanilor de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Lupta piromanilor

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Lupta piromanilor? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola