Ling Yun

Jocuri online »

Ling Yun

Ling Yun

Descriere joc: Esti pilot pe un avion militar si ai misiunea de a asigura siguranta spatiului aerian. Vei trage in orice inamic care consideri ca este o amenintare. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Ling Yun.

Controlul jocului: Cu tastele A-W-S-D vei pilota avionul, iar cu tasta J vei trage in inamici.

Categorii de jocuri:

Ling Yun online au fost adaugate pe data de 15 Decembrie 2009 si au fost jucate de 3206 ori. Dimensiunea jocului Ling Yun este de 3.00 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Ling Yun.

Jocuri Ling Yun favorite Imi plac jocuri Ling Yun

 

jocuri online Ling Yun

 

Jocurile Ling Yun

Spune-ti parerea despre Jocurile Ling Yun. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Ling Yun online

jocurile cu Ling Yun online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Ling Yun de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Ling Yun

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Ling Yun? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola