Let it Flow

Jocuri online »

Let it Flow

Let it Flow

Descriere joc: Conducta care iriga plantatiile si consumau animale apa este intrerupta. Sarcina ta este sa conectezi tuburile in asa fel incat apa sa treaca prin conducta si sa ajunga la plante si animale. Cand ai terminat de aranjat conducta, vei ajuta elefantul sa pompeze apa. Trebuie sa te grabesti sa faci conexiunile repede, asfel plantele se vor usca, iar animalele vor lesina de sete. Efortul tau va fi rasplatit trecand la un nivel superior. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Let it Flow.

Controlul jocului: Vei aranja tuburile cu mouse-ul, iar dupa ce ai terminat de aranjat vei apasa cu mouse-ul pe butonul PUMP IT pana cand ceasul depaseste culoarea rosie.

Categorii de jocuri:

Let it Flow online au fost adaugate pe data de 19 Decembrie 2010 si au fost jucate de 3336 ori. Dimensiunea jocului Let it Flow este de 1.10 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Let it Flow.

Jocuri Let it Flow favorite Imi plac jocuri Let it Flow

 

jocuri online Let it Flow

 

Jocurile Let it Flow

Spune-ti parerea despre Jocurile Let it Flow. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Let it Flow online

jocurile cu Let it Flow online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Let it Flow de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Let it Flow

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Let it Flow? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola