Kore Karts

Jocuri online »

Kore Karts

Kore Karts

Descriere joc: Descopera cat de repede te poti deplasa cu kartul fara a te lovi de obstacole. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Kore Karts.

Controlul jocului: Kart 1: tastele sageti, kart 2: tastele A-W-S-D.

Categorii de jocuri:

Kore Karts online au fost adaugate pe data de 18 Iulie 2008 si au fost jucate de 1656 ori. Dimensiunea jocului Kore Karts este de 575.89 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Kore Karts.

Jocuri Kore Karts favorite Imi plac jocuri Kore Karts

 

jocuri online Kore Karts

 

Jocurile Kore Karts

Spune-ti parerea despre Jocurile Kore Karts. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Kore Karts online

jocurile cu Kore Karts online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Kore Karts de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Kore Karts

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Kore Karts? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola