Konnectors

Jocuri online »

Konnectors

Konnectors

Descriere joc: Scopul jocului este sa construiesti carosabilul in asa fel incat masina sa poata ajunge la destinatie. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu masini Konnectors.

Controlul jocului: Folosesti doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Konnectors online au fost adaugate pe data de 3 Martie 2013 si au fost jucate de 1216 ori. Dimensiunea jocului Konnectors este de 730.40 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Konnectors.

Jocuri Konnectors favorite Imi plac jocuri Konnectors

 

jocuri online Konnectors

 

Jocurile Konnectors

Spune-ti parerea despre Jocurile Konnectors. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Konnectors online

jocurile cu Konnectors online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Konnectors de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Konnectors

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Konnectors? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola