Kitten Cannon

Jocuri online »

Kitten Cannon

Kitten Cannon

Descriere joc: Arunca pisica cat mai departe, ca aceasta in timpul aruncarii sa-ti adune bonusurile. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu animale Kitten Cannon.

Controlul jocului: Potrivesti unghiul de tragere cu tastele sageti Sus/Jos si cu bara Space tragi.

Categorii de jocuri:

Kitten Cannon online au fost adaugate pe data de 10 Decembrie 2008 si au fost jucate de 1117 ori. Dimensiunea jocului Kitten Cannon este de 332.70 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Kitten Cannon.

Jocuri Kitten Cannon favorite Imi plac jocuri Kitten Cannon

 

jocuri online Kitten Cannon

 

Jocurile Kitten Cannon

Spune-ti parerea despre Jocurile Kitten Cannon. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Kitten Cannon online

jocurile cu Kitten Cannon online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Kitten Cannon de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Kitten Cannon

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Kitten Cannon? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola