Keepups

Jocuri online »

Keepups

Keepups

Descriere joc: Obiectivul tau este tii mingea de ping-pong cat mai mult in aer si sa o lovesti doar cu paleta. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sport Keepups.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul pentru lovirea mingii cu paleta.

Categorii de jocuri:

Keepups online au fost adaugate pe data de 12 Februarie 2013 si au fost jucate de 1207 ori. Dimensiunea jocului Keepups este de 15.24 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Keepups.

Jocuri Keepups favorite Imi plac jocuri Keepups

 

jocuri online Keepups

 

Jocurile Keepups

Spune-ti parerea despre Jocurile Keepups. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Keepups online

jocurile cu Keepups online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Keepups de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Keepups

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Keepups? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola