Jumping Troll

Jocuri online »

Jumping Troll

Jumping Troll

Descriere joc: Vei folosi ciuperca pe post de trambulina in asa fel incat ca piticul sa sara si sa culeaga cat mai multe fructe. Cu cat vei culege mai multe fructe vei castiga puncte pe masura efortului si vei trece si la un nivel superior. Ai grija cum tii ciuperca ca sa nu-ti scape piticul. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Jumping Troll.

Controlul jocului: Vei utiliza mouse-ul pentru miscarea ciupercii.

Categorii de jocuri:

Jumping Troll online au fost adaugate pe data de 4 Ianuarie 2011 si au fost jucate de 3552 ori. Dimensiunea jocului Jumping Troll este de 530.34 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Jumping Troll.

Jocuri Jumping Troll favorite Imi plac jocuri Jumping Troll

 

jocuri online Jumping Troll

 

Jocurile Jumping Troll

Spune-ti parerea despre Jocurile Jumping Troll. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Jumping Troll online

jocurile cu Jumping Troll online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Jumping Troll de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Jumping Troll

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Jumping Troll? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola