Jumping Jelly Beans

Jocuri online »

Jumping Jelly Beans

Jumping Jelly Beans

Descriere joc: Ii vei ajuta pe Lazlo, Rai si Clam sa prinda licurici pentru a avea lumina in propria camera toata noaptea. Sarcina ta este sa-i ajuti pe fiecare sa sara pentru a prinde licuricii cu plasa. Sa ai grija ca cei trei prieteni au inaltimile diferite si cel mic e posibil sa nu ajunga la licuricii care zboara prea sus ceea ce e posibil sa se intoarca cu plasele goale. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu insecte Jumping Jelly Beans.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Jumping Jelly Beans online au fost adaugate pe data de 2 Iunie 2010 si au fost jucate de 2636 ori. Dimensiunea jocului Jumping Jelly Beans este de 662.18 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Jumping Jelly Beans.

Jocuri Jumping Jelly Beans favorite Imi plac jocuri Jumping Jelly Beans

 

jocuri online Jumping Jelly Beans

 

Jocurile Jumping Jelly Beans

Spune-ti parerea despre Jocurile Jumping Jelly Beans. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Jumping Jelly Beans online

jocurile cu Jumping Jelly Beans online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Jumping Jelly Beans de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Jumping Jelly Beans

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Jumping Jelly Beans? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola