Jump

Jump

Descriere joc: Scopul tau este sa ajuti acel barbat sa sara in barca care s-a indepartat de mal fiind luata de curenti. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Jump.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul pentru a alege unghiul.

Categorii de jocuri:

Jump online au fost adaugate pe data de 14 Iunie 2011 si au fost jucate de 1594 ori. Dimensiunea jocului Jump este de 1.17 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Jump.

Jocuri Jump favorite Imi plac jocuri Jump

 

jocuri online Jump

 

Jocurile Jump

Spune-ti parerea despre Jocurile Jump. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Jump online

jocurile cu Jump online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Jump de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Jump

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Jump? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola