Jingle Balls

Jocuri online »

Jingle Balls

Jingle Balls

Descriere joc: Arunca cu bulgari in toate persoanele care trec pe langa tine, dar totusi evita pe acele care vor sa te prinda si sa te pedepseasca. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu zapada Jingle Balls.

Controlul jocului: Tastele sageti pentru orientare, iar bara Space pe aruncare cu bulgari.

Categorii de jocuri:

Jingle Balls online au fost adaugate pe data de 13 Decembrie 2010 si au fost jucate de 1187 ori. Dimensiunea jocului Jingle Balls este de 1.97 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Jingle Balls.

Jocuri Jingle Balls favorite Imi plac jocuri Jingle Balls

 

jocuri online Jingle Balls

 

Jocurile Jingle Balls

Spune-ti parerea despre Jocurile Jingle Balls. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Jingle Balls online

jocurile cu Jingle Balls online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Jingle Balls de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Jingle Balls

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Jingle Balls? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola