Jig Saw Puzzle Monkey

Jocuri online »

Jig Saw Puzzle Monkey

Jig Saw Puzzle Monkey

Descriere joc: Rezolva puzzle-ul cu maimuta dupa poza alaturata intr-un timp cat mai scurt. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Jig Saw Puzzle Monkey.

Controlul jocului: Pentru rezolvarea puzzele-ului folosesti doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Jig Saw Puzzle Monkey online au fost adaugate pe data de 15 Martie 2009 si au fost jucate de 1532 ori. Dimensiunea jocului Jig Saw Puzzle Monkey este de 204.41 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Jig Saw Puzzle Monkey.

Jocuri Jig Saw Puzzle Monkey favorite Imi plac jocuri Jig Saw Puzzle Monkey

 

jocuri online Jig Saw Puzzle Monkey

 

Jocurile Jig Saw Puzzle Monkey

Spune-ti parerea despre Jocurile Jig Saw Puzzle Monkey. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Jig Saw Puzzle Monkey online

jocurile cu Jig Saw Puzzle Monkey online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Jig Saw Puzzle Monkey de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Jig Saw Puzzle Monkey

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Jig Saw Puzzle Monkey? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola