Jewel of Atlantis

Jocuri online »

Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Descriere joc: Un joc cu pietre pretioase in care va trebui sa le combini cate 3 pentru a le distruge. Incearca sa faci cat mai multe puncte pentru a trece la un nivel superior. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Jewel of Atlantis.

Controlul jocului: Vei folosi mouse-ul pentru a distruge pietrele combinand cate 3 pietre de acelasi fel si culoare.

Categorii de jocuri:

Jewel of Atlantis online au fost adaugate pe data de 21 Ianuarie 2010 si au fost jucate de 7396 ori. Dimensiunea jocului Jewel of Atlantis este de 692.44 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Jewel of Atlantis.

Jocuri Jewel of Atlantis favorite Imi plac jocuri Jewel of Atlantis

 

jocuri online Jewel of Atlantis

 

Jocurile Jewel of Atlantis

Spune-ti parerea despre Jocurile Jewel of Atlantis. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Jewel of Atlantis online

jocurile cu Jewel of Atlantis online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Jewel of Atlantis de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Jewel of Atlantis

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Jewel of Atlantis? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola