IQ Marathon

Jocuri online »

IQ Marathon

IQ Marathon

Descriere joc: Ajuta vaca sa gaseasca iesirea in fiecare nivel, prin plasarea de sageti in joc facand click pe butonul GO pentru a o face sa mearga mai departe. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice IQ Marathon.

Controlul jocului: In acest joc se foloseste doar mouse-ul pentru a plasa sagetile.

Categorii de jocuri:

IQ Marathon online au fost adaugate pe data de 24 Februarie 2013 si au fost jucate de 1274 ori. Dimensiunea jocului IQ Marathon este de 306.43 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri IQ Marathon.

Jocuri IQ Marathon favorite Imi plac jocuri IQ Marathon

 

jocuri online IQ Marathon

 

Jocurile IQ Marathon

Spune-ti parerea despre Jocurile IQ Marathon. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

IQ Marathon online

jocurile cu IQ Marathon online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor IQ Marathon de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri IQ Marathon

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri IQ Marathon? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola