Insurance Hunter

Jocuri online »

Insurance Hunter

Insurance Hunter

Descriere joc: In acest joc ai o masinuta dotata cu diferite obiecte de distrugere pe care le vei folosi pentru a elimina personajele din joc. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Insurance Hunter.

Controlul jocului: Tastele sageti pentru manevrarea masinutei, iar bara Space pentru activarea armelor.

Categorii de jocuri:

Insurance Hunter online au fost adaugate pe data de 15 Noiembrie 2008 si au fost jucate de 1306 ori. Dimensiunea jocului Insurance Hunter este de 1.26 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Insurance Hunter.

Jocuri Insurance Hunter favorite Imi plac jocuri Insurance Hunter

 

jocuri online Insurance Hunter

 

Jocurile Insurance Hunter

Spune-ti parerea despre Jocurile Insurance Hunter. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Insurance Hunter online

jocurile cu Insurance Hunter online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Insurance Hunter de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Insurance Hunter

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Insurance Hunter? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola