Hungry Hungry Mario

Jocuri online »

Hungry Hungry Mario

Hungry Hungry Mario

Descriere joc: Este un joc cu binecunoscutul personaj de jocuri Mario. Scopul tau este de a colecta toate bilele de pe platforma pentru a trece la nivelul urmator. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sarituri Hungry Hungry Mario.

Controlul jocului: Te vei deplasa si sari cu tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Hungry Hungry Mario online au fost adaugate pe data de 18 Iunie 2011 si au fost jucate de 2594 ori. Dimensiunea jocului Hungry Hungry Mario este de 36.99 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Hungry Hungry Mario.

Jocuri Hungry Hungry Mario favorite Imi plac jocuri Hungry Hungry Mario

 

jocuri online Hungry Hungry Mario

 

Jocurile Hungry Hungry Mario

Spune-ti parerea despre Jocurile Hungry Hungry Mario. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Hungry Hungry Mario online

jocurile cu Hungry Hungry Mario online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Hungry Hungry Mario de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Hungry Hungry Mario

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Hungry Hungry Mario? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola