Hungry Bob

Jocuri online »

Hungry Bob

Hungry Bob

Descriere joc: Bob este infometat pe insula pustie, iar il vei ajuta sa prinda alimentele pentru a se putea hrani. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Hungry Bob.

Controlul jocului: Folosesti doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Hungry Bob online au fost adaugate pe data de 6 Mai 2012 si au fost jucate de 1323 ori. Dimensiunea jocului Hungry Bob este de 315.92 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Hungry Bob.

Jocuri Hungry Bob favorite Imi plac jocuri Hungry Bob

 

jocuri online Hungry Bob

 

Jocurile Hungry Bob

Spune-ti parerea despre Jocurile Hungry Bob. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Hungry Bob online

jocurile cu Hungry Bob online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Hungry Bob de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Hungry Bob

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Hungry Bob? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola