Holy War

Jocuri online »

Holy War

Holy War

Descriere joc: Vei patrunde pe teritoriul bazei de antrenament a unei grupari de teroristi pe care va trebui sa elimini orice persoana suspecta ce se afla in incinta bazei. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Holy War.

Controlul jocului: Tastele sageti sau A-W-S-D pentru deplasare, iar mouse-ul pentru trageri. Pentru alte arme folosesti 1-2-3.

Categorii de jocuri:

Holy War online au fost adaugate pe data de 14 Februarie 2009 si au fost jucate de 1107 ori. Dimensiunea jocului Holy War este de 1.56 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Holy War.

Jocuri Holy War favorite Imi plac jocuri Holy War

 

jocuri online Holy War

 

Jocurile Holy War

Spune-ti parerea despre Jocurile Holy War. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Holy War online

jocurile cu Holy War online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Holy War de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Holy War

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Holy War? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola