Hive Hero

Jocuri online »

Hive Hero

Hive Hero

Descriere joc: Apara-ti albinele de celalalte albine inamice ce vin spre tine cu mini bombe. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu impuscaturi Hive Hero.

Controlul jocului: Tastele 1-2-3-4 pentru arme, W-A-S-D pentru deplasare, mouse-ul pentru tinte si

Categorii de jocuri:

Hive Hero online au fost adaugate pe data de 28 Februarie 2009 si au fost jucate de 1625 ori. Dimensiunea jocului Hive Hero este de 758.66 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Hive Hero.

Jocuri Hive Hero favorite Imi plac jocuri Hive Hero

 

jocuri online Hive Hero

 

Jocurile Hive Hero

Spune-ti parerea despre Jocurile Hive Hero. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Hive Hero online

jocurile cu Hive Hero online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Hive Hero de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Hive Hero

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Hive Hero? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola